dissabte, 20 d’octubre del 2012

TROBADA FULLEDA-TARRÉS-LA GRANADELLA

Aquests tres municipis garriguencs compartim -entre altres coses- la presència als nostres termes municipals d'aerogeneradors. Avui al matí s'ha fet una trobada a Fulleda primer, i Tarrés després, per tal de posar en comú aspectes relacionats amb la instal·lació dels Parcs Eòlics, així com les possibilitats d'impulsar projectes a partir dels recursos econòmics generats per la producció energètica dels parcs.
A Fulleda s'ha visitat la remodelació i adequació a les visites de l'antiga Cooperativa o molí d'Oli. També s'ha fet una visita al celler Matallonga, petit celler privat amb elaboració pròpia de vins dins la denominació d'origen Costers del Segre.
A Tarrés hem fet parada al Sindicat. En el cas de la Granadella ens han explicat la seva experiència en l'impuls d'un viver d'empreses i el projecte de museització del molí d'Oli de la Cooperativa que formarà part del MNACTEC de Terrassa.



A dalt fotografia de grup dels representants dels tres Ajuntaments dins el molí d'oli restaurat a Fulleda. Les següents imatges són del celler Matallonga.




A dalt teniu a la Rosa i el Joan, els agricultors/emprenedors que han tirat endavant aquest projecte familiar de producció de vi.


Si no ho coneixeu val la pena fer una escapada al nostre poble veí per veure el moli i el celler...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada