dissabte, 13 de juny del 2015

SESSIÓ DE CONSTITUCIÓ DEL NOU AJUNTAMENT






Adjuntem el discurs que ha pronunciat l'alcalde en l'acte de cloenda de la sessió:

Bon dia a totes i tots,
primerament voldria agrair al company i companyes regidors haver-me confiat el vostre vot per tal de poder ser elegit alcalde del poble de Tarrés.
Us agraeixo també que hàgiu volgut tornar a presentar-vos -en el cas del Ramon i la Rosa Mari-, així com a la Maite i l'Anna acceptéssiu el repte de fer-ho per primer cop.
Aprofito la presència del Jaume i de l'Albert -regidors que han estat de l'Ajuntament fins fa uns minuts- per agrair-vos públicament la vostra tasca durant les dues darreres legislatures. Gràcies per aquest camí que hem fet plegats, però sobretot per la vostra dedicació i estima vers el poble i els veïns de Tarrés.
Ara, una vegada em pres possessió del càrrec de regidors, no hem assolit cap objectiu, no som a la línia d'arribada, ans els contrari, som ben bé a la línia de sortida d'una “cursa” que porta per nom legislatura i que durarà -si tot va bé, així ho esperem- 4 anys !!! No és una cursa per guanyar a ningú, és per demostrar amb fets i paraules als veïns i veïnes que ens heu votat, que la decisió ha estat encertada. Us agraïm doncs, gent de Tarrés, la confiança que ens heu concedit amb el vostre vot majoritari. Als que no ens heu votat també esperem demostrar-vos que treballarem per tots igual , la nostra voluntat és ser regidors i alcalde de tothom.
Procurarem fer-ho el millor possible, posarem sempre davant de tot les persones ja que, què seria un poble ben bonic i arreglat però sense la seva gent? El poble el fem els veïns, entre tots!!! Nosaltres cinc som els vostres representants provisionals, durant els propers 4 anys, i sabem que no som ni millors ni pitjors que qualsevol de vosaltres, dels que avui ens heu volgut acompanyar o de tots els altres que no són aquí.
Com tothom, tenim els nostres defectes i les nostres virtuts, tot i així, procurarem que aflorin els segons i no pas els primers. Segur que ens equivocarem, per això us demanem que ens feu els suggeriments i raonaments que calguin, si creieu que errem no dubteu a dir-nos-ho.
Som conscients que el que proposarem o farem no agradarà a tothom perquè és molt difícil . El que us podem dir amb certesa és que amb l'experiència i la frescor dels nous regidors electes, desitgem prendre les millors decisions, tenim ganes de fer moltes coses, i il·lusió renovada per fer-ho amb tots vosaltres.
Som plenament conscients que aquesta casa -l'Ajuntament- és la casa de tots, us garantim transparència i informació i esperem ser dignes representants d'aquest poble que tant ens estimem, Tarrés.

Visca Tarrés!!!
Visca Catalunya Lliure!!!

1 comentari: