dilluns, 1 de juny del 2015

UN CAMIÓ CREMAT A LA N - 240 PROP DE TARRÉS

L'avaria en el turbo d'un camió (segons els Agents Rurals) ha provocat l'incendi del mateix i de retruc s'ha posat foc a la zona del pinar tocant a la carretera. El camió s'ha incendiat just passat el coll de Tarrés, baixant cap a Vinaixa, a la zona dels tres carrils de la carretera. És la partida de les Dresseres.
Segons els Agents Rurals l'incendi està controlat i ha cremat unes 3 Ha. de superfície forestal.

 A causa de l'incendi els Mossos d'Esquadra han tallat la carretera N- 240 i el trànsit procedent de Tarragona en direcció Lleida es desviava cap dins a Tarrés, per la LV- 2014 direcció Fulleda i l'Espluga Calva. Realment hi havia molt trànsit com podeu veure en les fotografies.








 


Imatges del camió incendiat.


















Com es veu en les imatges (dalt i baix) el foc del camió s'ha propagat pel pinar proper a la carretera.





Com es pot veure en les imatges, en el control de l'incendi hi han participat diversos mitjans terrestres i també aeris. Almenys un helicòpter i dos avionetes AVA (avionetes de vigilància i atac)







 Membres de l'ADF "Sant Jordi" de Tarrés han indicat als bombers els tres punts possibles de càrrega d'aigua que hi ha al nostre terme propers a l'incendi. Se'ls ha portat a la bassa del Freginal, al punt d'aigua del Cementiri i a la bassa de les Esconteies.
Els bombers han utilitzar la bassa de les Esconteies per carregar aigua.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada