dilluns, 28 de desembre del 2015

FUITA DE GAS METÀ A LA DEPURADORA

Aquesta matinada ha saltat el sistema d'alarma del control de la depuradora per una concentració excessiva de gas metà.  Aquest és un gas que a la natura es produeix com a producte final de la descomposició anaeròbica de la matèria orgànica
Automàticament s'ha activat el protocol establert en el PLA D'AUTOPROTECCIÓ que avisa als serveis d'emergència. Els que teniu les cases amb vista la Freginal haureu vist o sentit, cap a les 5 del matí, el moviment de vehicles a la zona de la depuradora. S'han desplaçat mossos d'esquadra, bombers i el SEM (servei d'emergències mèdiques). Un cop inspeccionada la depuradora i corroborant que el perill era nul, s'ha desactivat el pla i els serveis d'emergència han abandonat la zona.


A dalt, una imatge d'arxiu de la zona de la depuradora.
A baix, alguns dels serveis d'emergència desplaçats al poble. Han establert com a base d'operacions l'esplanada del Sindicat, per mantenir una llunyania prudencial respecte al punt crític, la depuradora.


Si cliqueu al següent enllaç podreu veure un seguit d'imatges fetes pels mateixos serveis d'emergència i que un cop finalitzada l'actuació ens han cedit gentilment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada