dijous, 14 de gener del 2016

EXTENS REPORTATGE A L'ESPAI TERRA D'AVUI SOBRE LA TÒFONA

En el reportatge hi surt el Jesús Domènech en la seva explotació als Cirerets.
Interessant explicació sobre les tòfones de conreu i les silvestres.
Podeu veure el reportatge al següent enllaç, a partir del minut 7 amb 20 segons:


El següent text és l'encapçalament de la notícia a la pàgina web del programa:
"Dijous marxarem amb la Tana Collados cap a la Conca de Barberà i les Garrigues, per collir tòfones, el que s'ha anomenat el "diamant negre" de la cuina. Alguns boscos de la Conca han estat sempre bons per a la tòfona silvestre, però, d'uns anys ençà, també se'n cultiva. Els camps on ara hi ha tòfona tripliquen en rendiment els anteriors d'ametlla, olivera o vinya. Ara, l'aliança entre pagesos que cultiven la tòfona i els cuiners que la introdueixen als seus nous plats pot ajudar a la dinamització d'aquest territori."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada