dijous, 11 de febrer del 2016

NOTÍCIA SOBRE L'AMEC A DIRECTE.CAT

L'Associació de Municipis Eòlics reclama al Govern establir un cànon per a les empreses que exploten els parcs. L'AMEC insisteix en reclamar al Govern la creació d'una taxa o impost d'àmbit català per a les empreses promotores-explotadores de les centrals eòliques, que reverteixi d'una forma directa als ajuntaments, de la mateixa manera que ja estan aplicant diverses comunitats de l'estat espanyol. (...)

El 10 d'octubre del 2014 es va constituir a la Granadella -tot i que no va començar a funcionar activament fins al març del 2015- l'Associació de Municipis Eòlics de Catalunya, integrada per aquest municipi garriguenc, a més de Gandesa, Tarrés (Garrigues) i la Torre de l'Espanyol (Ribera d'Ebre). 

(...) Fins a la creació de l'AMEC no existia cap entitat que representés i defensés els interessos dels municipis davant les empreses i les administracions competents.

(...)El 2 de febrer passat la junta directiva de l'AMEC va acceptar en assemblea la incorporació de vuit municipis eòlics més (...). Amb la incorporació de les poblacions que han manifestat la seva voluntat de formar part de l'AMEC, l'associació agruparà la meitat dels municipis eòlics del país i més del 50% de la potència eòlica, destaca. Cal tenir en compte que a Catalunya hi ha 39 municipis que compten amb algun parc eòlic al seu terme.

Podeu llegir la notícia al següent enllaç:

DIRECTE.CAT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada