dimecres, 9 de març del 2016

LES GARRIGUES FENT CAMÍ: EL NOU PLA ESTRATÈGIC DE LA COMARCA IMPULSAT PEL CONSELL COMARCAL



El Pla estratègic territorial de la comarca de les Garrigues 2015-2025. Foment del desenvolupament econòmic local i l’ocupació és, doncs, un pla estratègic de territori que té com a finalitat concretar una estratègia territorial que determini les accions (serveis i activitats) que caldria impulsar a la comarca en els propers deu anys en l’àmbit del desenvolupament econòmic local i l’ocupació, atenent a la diversitat socioeconòmica del territori. En la seva elaboració, la participació de persones, entitats i agents, tant públics com privats, permetrà potenciar el territori i avançar cap a la comarca que la ciutadania vol i és possible.
Com a pla estratègic territorial, inclou un enfocament integrat de desenvolupament local, en què el foment de l’activitat econòmica i l’ocupació esdevé la part central junt amb altres vessants del desenvolupament local com la formació, la cultura, el capital humà i el medi ambient.

VOLS PARTICIPAR ACTIVAMENT EN LA PLANIFICACIÓ DEL FUTUR DE LA COMARCA?

 COM PUC PARTICIPAR?
Pots fer arribar les teves aportacions o propostes per diferents canals:
  •  Escrivint un correu electrònic a fentcami@garrigues.cat
  •  Trucant al Consell Comarcal de Les Garrigues al 973 14 26 58
  • Omplint el formulari que trobaràs a la pàgina de contacte d’aquest lloc web LES GARRIGUES FENT CAMÍ
  •  Assistint als espais de participació que s’organitzaran al llarg del procés: DEMÀ PRIMER DIJOUS PARTICIPATIU: Obrim un procés de participació ciutadana per tal que tothom qui viu i treballa a la comarca (empreses, associacions, ciutadania, ajuntaments) faci les seves propostes sobre el futur de les Garrigues.
    Els DIJOUS PARTICIPATIUS són tres tallers temàtics per debatre i proposar accions a fer en els propers anys per tal que les Garrigues siguin una comarca pròspera, viva i dinàmica.
  • Taller 1. Sector primari i producció agroalimentària. 10 de març. de 19h a 21h. L’Albagés. Local Social de l’Ajuntament
  • Taller 2. Teixit empresarial: indústria, turisme i comerç. 17 de març. de 19h a 21h. Arbeca. Sala República de l’Ajuntament
  • Taller 3: Salut, serveis a les persones i formació. 31 de març. de 19h a 21h. Juneda. Complex Cultural
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada