dilluns, 17 d’octubre de 2016

XIX CAMINADA CULTURAL PER LES GARRIGUES: BELLAGUARDA

Les CAMINADES CULTURALS PER LES GARRIGUES tornen de nou després de l'estiu i ho fem descobrint un poble que encara no hi hem fet parada, es tracta de BELLAGUARDA.
És un municipi que trobem al sud de la comarca, a l'inici de la serra de la Llena i al costat de la serralada del Montsant, situat a una altura de 640m i com podreu comprovar, té un paisatge i unes vistes meravelloses del territori i comarques veïnes.
El nom del poble, ve donat (segons la tradició oral) per la bella muller que tenia el guàrdia encarregat de la torre de guaita que hi havia al municipi (Bellaguardia).
A més de gaudir de les vistes fantàstiques i de la tranquil·litat d'aquest petit poble, descobrirem durant el recorregut (10 km aproximadament) algunes construccions típiques i característiques de les Garrigues com són les cabanes de volta, aljubs o balmes. I com no, podreu tastar el reconegut i premiat oli d'oliva de la cooperativa de Bellaguarda.

Guardeu-vos el diumenge 23 d'octubre, descobrirem un nou municipi!Trobareu més informació detallada i les inscripcions de la ruta al bloc (adjuntem cartell de la ruta):
http://marxanordicaiculturagarrigues.blogspot.com.es/

Salutacions,

banner caminades culturals

Per a qualsevol consulta, podeu contactar amb nosaltres següent contacte:
esports3@garrigues.cat o bé trucant al telèfon 973142658

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada