dijous, 24 de novembre del 2016

PLUJA D'AHIR DIMECRES

Ahir dimecres vam tenir un episodi de pluja important tant per la quantia d'aigua recollida (uns 57) com per la seva intensitat. Sobretot la caiguda entre quarts de dues i quarts de tres, més de 40 litres en poc més d'una hora. Aquest fet ha provocat alguns problemes però de menor intensitat que les pluges del passat mes de juliol. En canvi durant la tarda, que ha continuat plovent, ho ha fet de forma més suau.
Sortint de Tarrés en direcció a Fulleda hi havia aquest gran toll a l'alçada del Guixar. Com es pot veure l'aigua cobria els dos carrils de la calçada i en dificultava la circulació.





La intensitat de la pluja ha fet que la bassa del poble als Costers Morers quasi es tornés a omplir.



En canvi a Fontfreda (baix) no es notava l'efecte de les pluges.


Dins el nucli urbà la zona més afectada és que veieu al carrer Montserrat, aquí s'acumula l'aigua que baixa pràcticament de tota la Sort (ca l'Estanc, Cementiri, cal París, cal Gili i cal Xifrenet).



Sota el poble, al Freginal, també s'hi ha acumulat gran quantitat d'aigua. En les següents quatre imatges es veu el bassal que s'ha fet al Freginal de cal Perdiuet.


 


 ,
En les següents imatges es veu la zona de la depuradora amb gran quantitat d'aigua afortunadament força ben canalitzada amb les darreres millores que s'hi van fer fruit dels aiguats del juliol.








La pluja a part de tenir un episodi de molta intensitat que més aviat ha fet mal que bé, també ha estat acompanyada en aquest període més fort -al migdia- per calamarsa, que ha deixat rastre evident durant força estona, com es pot veure en les dues darreres imatges.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada