dijous, 15 de desembre del 2016

XXI CAMINADA CULTURAL PER LA COMARCA DE LES GARRIGUES

LA GRANADELLA
Al municipi de la Granadella, el dissabte 17 i amb la GUERRA CIVIL com a temàtica principal de la caminada, gaudirem d'allò més descobrint tot el relacionat amb la guerra civil a la nostra comarca!
No us la perdeu, serà interessant!!

*Us deixem amb el programa de la caminada cultural i també us adjuntem les diferents activitats i xerrades que tindran lloc a la tarda del dissabte sobre la Guerra Civil.


PROGRAMA DE LA RUTA DE LA GUERRA CIVIL:
A partir de les 9h del matí, podrem carregar les piles i preparar-nos amb L'ESMORZAR POPULAR que tindrà lloc a la plaça del poble.
A les 10h, donarem inici a la RUTA DE LA GUERRA CIVIL on descobrirem durant el recorregut (7km aproximadament) algunes coves i balmes on els habitants del poble, es refugiaven durant la guerra civil. També veurem un aljub i com es reculleix l'aigua de la pluja, passarem per camins on durant tot el recorregut tindrem unes VISTES MERAVELLOSES i panoràmiques increibles.
Gràcies als guies culturals que ens acompanyaran, coneixerem la història i les aferrissades batalles que van tenir lloc als turons i valls del terme de la Granadella i voltants.
I a l'arribada al poble, REVIUREM LA BATALLA DE LA GUERRA CIVIL I ELS BOMBARDEJOS gràcies a l'espectacular recreació que tindrà lloc a les 13h.
També visitarem (segons horari d'arribada), el REFUGI ANTIAERI SOTERRANI, on tenia cabuda per a unes 100 persones i que a sobre del refugi hi ha uns 2 metres de roca, i l'exposició sobre ingenieria militar de la Guerra Civil.

*Podreu visitar els diferents punts de recreació histórica com l’hospital de campanya, el mercat o el refugi.

Trobareu més informació detallada i les INSCRIPCIONS de la ruta al bloc (adjuntem cartell de la ruta):
http://marxanordicaiculturagarrigues.blogspot.com.es/

Salutacions i que gaudiu del pont,
banner caminades culturals(1)
Per a qualsevol consulta, podeu contactar amb nosaltres següent contacte:     esports3@garrigues.cat o bé trucant al telèfon 973142658
 *Si voleu deixar de rebre mensualment informació de les caminades culturals per els Garrigues que organitzem, ens envieu un correu electrònic a esports3@garrigues.cat





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada