dilluns, 20 de febrer del 2017

22ª CAMINADA CULTURAL PER LES GARRIGUES

Us fem arribar informació de la propera ruta cultural que organitzem a les Garrigues.

Serà EL DIUMENGE 26 DE FEBRER, a la petita i acollidora població de la Floresta que compta amb 160 habitants (a tans sols 4km de les Borges Blanques) acollirà la 22ª caminada cultural per les Garrigues.



La pedra, com a patrimoni de la comarca que és i com a gran recurs natural que s’ha utilitzat al llarg dels anys a les Garrigues, tindrà un protagonisme ben rellevant durant la ruta ja que visitarem i descobrirem el CASTELL (edifici catalogat com un Bé Cultural d'Interés Nacional), el pou de gel (una construcció de pedra, de 150 m3 de capacitat), els rentadors i uns treballs artesanals a partir del treball de la pedra (mostra d'eines antigues i obres llegades pel mestre picapedrer Felip Martín).

A més, durant el recorregut de 7,5km veurem 2 cabanes de volta, vorejarem el canal Segarra-Garrigues i passarem pel davant d'una explotació d'on s'extreu la valuosa pedra de les Garrigues.

Així que ja us podeu guardar l’últim diumenge de febrer perquè la Floresta ens espera amb els braços oberts!


Trobareu més informació detallada i les INSCRIPCIONS de la ruta al bloc:
http://marxanordicaiculturagarrigues.blogspot.com.es/

Salutacions,
banner caminades culturals(1)
Per a qualsevol consulta, podeu contactar amb nosaltres següent contacte: esports3@garrigues.cat o bé trucant al telèfon 973142658.
 *Si voleu deixar de rebre mensualment informació de les caminades culturals per els Garrigues que organitzem, ens envieu un correu electrònic a esports3@garrigues.cat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada