dilluns, 23 d’abril del 2018

A.D.F. SANT JORDI I L'AJUNTAMENT INFORMEN

IMPULS D'UNA CREMA CONTROLADA DE VEGETACIÓ 
ALS HORTS DE FONTFREDA

L'A.D.F. I L'ajuntament han sol·licitat als Agents Rurals la realització d'una crema controlada de vegetació als Horts de Fontfreda per tal d'establir en aquella zona una franja de seguretat que protegeixi l'espai de pic nic habilitat a la Fontfreda i recuperar per als propietaris la zona dels horts.
Per tal de tirar endavant amb aquesta iniciativa cal disposar del permís de tots els propietaris dels horts. Per aquest motiu, en els propers dies, des de l'ajuntament i l'A.D.F. es posaran en contacte amb els diferents propietaris per explicar-los la iniciativa i sol·licitar-los el vist-i-plau corresponent.
La crema controlada es realitzaria a la tardor, cap al mes de novembre, i la realitzarien efectius especialitzats dels agents rurals amb el suport dels membres i equips de l'A.D.F. Sant Jordi de Tarrés. 


En aquestes dues fotografies (dalt l'any 1956 i la de baix actual) es veu el canvi de la zona de Fontfreda, a la fotografia antiga pot observar-se la important quantitat d'horts existents al paratge de Fontfreda.


El permís és un simple document on ha de constar el nom del propietari amb DNI i domicili, on s'autoritza la realització de la crema a la seva finca, amb la parcel·la i polígon que correspongui. A Fonfreda hi ha uns 30 horts diferents.
Adjuntem el model del permís.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada