dimecres, 11 d’abril del 2018

LA DIPUTACIÓ RETORNA ELS IMPOSTOS COBRATS PER DUPLICAT

La notícia ha estat publicada al diari Segre:

La Diputació de Lleida retorna els diners d'impostos cobrats dos vegades per error

Els contribuents de 180 municipis lleidatans han vist com aquest mes d'abril la Diputació de Lleida els ha cobrat dos cops taxes municipals. Aquest dimecres, el director de l'organisme de recaptació de tributs locals de la corporació provincial, Xavier Monné, ha informat aquest dimecres en roda de premsa de la incidència en el cobrament de diferents impostos delegats, consistent en la duplicació de la càrrega. Monné ha assegurat que l'error que es resoldrà mitjançant el retorn de la segona càrrega aquest mateix dimecres.  

Segons ha explicat Monné, aquest matí s’ha detectat aquesta duplicació en la càrrega del fitxer de domiciliacions de la primera cobrança de l’organisme de recaptació, que ha ocasionat que es carregués dues vegades el mateix fitxer, un a començament del mes d’abril i l’altre aquest dia 11 d’abril.

Per solucionar aquest problema, la Diputació s’ha posat en contacte amb l’entitat financera gestora dels rebuts i s’ha adoptat la solució de fer “una retrocessió global de la segona càrrega”, de tal manera que “el ciutadà veurà un apunt amb caràcter positiu i un amb caràcter negatiu”, corresponent a un ingrés en el seu compte pel mateix import i en la mateixa data valor que el dia de la data del càrrec.

Aquesta duplicació ha afectat els rebuts corresponents a 180 municipis que tenen delegada la recaptació en la Diputació de Lleida, amb els quals la corporació ha contactat des de primera hora del matí. Es tracta de rebuts de l’Impost de Vehicles de Tracció Mecànica, clavegueram, aigua, escombraries i altres conceptes. La Diputació gestionarà els casos en què s’hagués procedit a la devolució del càrrec per part del contribuent, garantint-ne la devolució dels costos.
Posem l'enllaç de la notícia per si la voleu llegir directament del SEGRE

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada