dimarts, 7 d’agost del 2018

OBRES AL CAMÍ DELS MASOS

Ahir van començar les obres de millora del camí dels Masos. Aquests dies s'està treballant a l'alçada del Mas del Gravat on es realitzen uns murs d'escollera ja que allí els marge que aguanta el camí havia caigut en diversos punts.
També es posarà una capa de doble reg asfàltic en dos trams del camí. El primer tram és des de l'entroncament del camí amb la carretera -prop del dipòsit- i durant el primer quilòmetre. En aquest cas tindrà una amplada -el reg asfàltic- de 3,5 metres.
També es farà el mateix tractament de doble reg asfàltic des del cap de terme i fins que el camí travessa el fondo -al Mas del Salat-, en aquest cas l'amplada serà de 3 metres.
Entre els dos trams de reg asfàltic, en diversos punts s'aplicarà una extensió de grava -o material anomenat tutú-.
En resum, només s'aplicarà el reg asfàltic en dos quilòmetres de tot el recorregut, un a l'inici del camí  i l'altre al final (al tram limitant amb el terme de Fulleda).

Les fotografies que adjuntem a continuació corresponen als murs d'escollera que es fan a l'alçada del Mas del Gravat.







La inversió total al camí dels Masos (realització dels murs d'escollera, reg asfàltic de doble capa en 2 km i estesa de tutú) rondarà els 70.000 €. Dels quals 49.000 corresponen a una subvenció dels Departament de Governació de la Generalitat i 5.400 € a una subvenció de la Diputació de Lleida.

Durant les properes setmanes circuleu amb precaució pel camí dels Masos ja que hi haurà maquinària pesant treballant-hi.

1 comentari:

  1. Molt bé! Un camí preciös. El paisatge s'ho val. Felicitats per tota aquesta feina que feu i les subvencions que obteneu

    ResponElimina