divendres, 28 de setembre del 2018

OBRES AL CAMÍ DELS MASOS

Aquesta setmana s'han començat les obres de millora de diversos trams del camí dels Masos. S'ha començat per la zona que va des del Mas del Salat fins al terme de Fulleda, uns 1200 m aproximadament de camí on s'ha aplicat una capa de "tu-tu" prèvia a la doble capa de reg asfàltic que s'hi posarà properament. En aquest tram serà 1 k de camí amb doble reg asfàltic.



 El reg asfàltic es començarà a posar un cop el camí travessa el fondo dels Masos direcció a Fulleda. El tram de camí que travessa el fondo no va amb reg.


 A la zona de la Sort l'empresa que fa els treballs està acumulant el material que després s'utilitzarà per arreglar el principi del camí dels Masos on també s'arreglarà el primer quilòmetre (sortint del dipòsit) amb una doble capa de reg asfàltic.


Un cop l'obra estigui finalitzada caldrà estar uns dies sense passar pel camí. Ja s'informarà als veïns quan arribi el moment.

2 comentaris:

  1. Bona millora. Esperem que ho sapiguem respectar i conservar .
    Gràcies.

    ResponElimina
  2. Molt bona feina. No pareu, eh! Us felicito. Sempre amatents a millorar la qualitat de vida dels terrassencs i terrassenques.

    ResponElimina