dijous, 22 de novembre del 2018

VISITA A JORDI CUIXART

Avui a la tarda els alcaldes de Fulleda i Tarrés, Jordi Arbós i Ramon Maria Arbós, s'han desplaçat a Sant Joan de Vilatorrada, on hi ha el centre penitenciari de Lledoners, i han tingut la possibilitat de fer una "visita institucional" a un dels presos polítics catalans, el Jordi Cuixart, President d'Òmnium Cultural. Aquestes visites "'d'autoritats" estan emparades pel reglament penitenciari, una norma d'àmbit estatal.



El Jordi Cuixart té vinculació familiar amb el poble de Fulleda, localitat d'on és descendent la seva parella sentimental, la Txell Bonet.

El Jordi Cuixart ha escrit unes paraules adreçades als veïns dels dos pobles:


Recordem que el Jordi Cuixart està privat de llibertat, en presó preventiva, acusat de possibles delictes, que diferents justícies europees han dictaminat inexistents denegant diverses euro ordres d'extradició de polítics catalans que es troben a l'exili.

Com es comenta al bloc de Fulleda, PETI QUI PETI "Han trobat al Jordi Cuixart molt actiu i animat, un fenomen de persona que és capaç fins i tot de donar ànims i força als que venen de fora."

2 comentaris:

  1. Felicitats, alcaldes. Honoreu tot el poble amb aquest gest tan solidari. Gràcies per la vostra actitud noble i digna.

    ResponElimina
  2. Enhorabuena alcaldes bien recordados. A continuar la lucha!!!

    ResponElimina