dilluns, 27 de juliol del 2020

FESTA MAJOR 2020

L'AJUNTAMENT INFORMA:
En motiu de la pandèmia provocada pel COVID-19 i, conseqüentment, per les restriccions imposades en les diverses fases del desconfinament, per les autoritats sanitàries i protecció civil, enguany, per la Festa Major, no es realitzaran activitats públiques que impliquin un contacte físic i, en general, totes les activitats en què no sigui possible mantenir la distància de seguretat prescrita per les autoritats sanitàries.
Seguint les recomanacions i en compliment de les normatives establertes, les activitats programades per la Festa Major els dies 14, 15, 16 i 17 d'agost seran totes a l'aire lliure, amb els espectadors asseguts -complint la distància interpersonal de seguretat preestablerta per la normativa-  i amb l'ús obligatori de mascareta. Seguint les mateixes indicacions de les autoritats, per participar a les activitats caldrà haver-s'hi inscrit prèviament (nom, dni i telèfon).
Caldrà inscriure's a les activitats els dies 11 i 12 d'agost de 20h a 21:30h a l'arcada de l'ajuntament.
Estem segurs que compartireu amb nosaltres que en aquests moments cal fer prevaldre la seguretat de tots i totes davant de qualsevol altre aspecte i que és imprescindible fer i programar els actes seguint la normativa vigent.
Tot i les circumstàncies esperem gaudiu dels actes que es duran a terme.
També fem una crida als veïns i veïnes a col·laborar en el que sigui necessari  i en decorar façanes i balcons com és costum.
Gràcies per la vostra comprensió i col·laboració.

3 comentaris: