dijous, 15 d’octubre de 2020

PERMÍS PER FER FOC

 EL COS D'AGENTS RURALS INFORMA:

A partir del 16 d'octubre i fins el 14 de març de 2020, tots els que hagin de cremar restes agrícoles o fer focs d'esbarjo (calçotades per exemple...) ho han de comunicar a l'Ajuntament per tramitar el corresponent permís. 
Podeu fer-ho presencialment en horari d'oficina o per mail a ajuntament@tarres.cat

Us informem que les condicions de la crema són les següents:

a) Netejar la zona en què s’efectuï la crema en un radi de 3,5 m fins a descobrir el sòl.
b) Fer la crema com a mínim a 10 metres de distància respecte d’aquells arbres que tinguin més de 60 cm de circumferència, mesurats a 1,20 metres del terra.
c) La flama generada per la crema no superarà en cap cas els 3 metres d'alçada.
d) La crema començarà i acabarà amb llum de dia, excepció feta dels focs d'esbarjo.
e)  En cap cas no s’abandonarà el lloc fins a la seva total extinció.
f)  La crema només s’iniciarà amb vent encalmat i en cap cas es realitzarà si hi ha un avís de vent emès pel Servei Meteorològic de Catalunya per la comarca on es durà a terme. Amb una velocitat de vent sostinguda superior a 20 km/h l’activitat s’haurà d’aturar (orientativament poden servir els valors de l’Escala de Beaufort). L'activitat es suspendrà en cas d'activació del pla alfa nivell 2 o superior.

Els agents rurals i altres agents de l'autoritat podran establir in situ mesures complementàries per millorar la seguretat, així com aturar les actuacions que s’estiguin duent a terme quan les condicions meteorològiques així ho aconsellin.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració amb la prevenció dels incendis forestals.Cap comentari:

Publica un comentari