divendres, 13 de novembre del 2020

ABOCAMENTS INCONTROLATS

Els agents forestals van detectar un abocament de brossa als Plans, i seguint la normativa van cursar la corresponent denuncia al propietari del terreny que és el responsable de la seva retirada, però el propietari del terreny no ha estat localitzat. En aquests casos els agents rurals insten a l'ajuntament, com a responsable civil subsidiari, a procedir a la retirada de les deixalles.


Les tres següents fotografies mostren l'acumulació de deixalles i com ha quedat completament net.




Tot i que no hi havia denúncia dels agents rurals també s'ha procedit a netejar una altra acumulació de deixalles a la zona de la Creu.


Afortunadament aquestes pràctiques estan desapareixent però és responsabilitat de tots evitar-les i utilitzar els diversos sistemes de recollida d'escombraries per desfer-nos de tot allò que ja no ens és d'utilitat.

2 comentaris:

  1. Vull pensar que els "abocaires" no son gent de Tarrés, però els danys s'hi queden. Hem d'agraïr els esforços i mitjans que hi dedica l'Ajuntament amb les recollides mensuals de voluminosos, però tal com dieu, la responsabilitat es de tots i el perjudici es exclusiu per a Tarrés. Cal ser curós !!.

    ResponElimina
  2. Hi ha deixalleries a tot arreu. Això és injustificable i no s'ha de permetre. La pedagogia qu en fa l'Ajuntament és escaient i clara. Hi ha persones, però, que són irresponsables.

    ResponElimina