dissabte, 15 de maig del 2021

MARGES AMUNT!

Aquesta setmana s'ha seguit treballant en la millora de l'aparcament del Sindicat amb la construcció de diversos marges de pedra.

En un, el més petit, tocant al mateix carrer Montserrat, s'hi refà la part alta del marge per nivellar-lo amb el terreny de l'aparcament.







Els altres, que són més imponents, revesteixen el talús de terra de l'aparcament del Sindicat. Aquí s'hi construeixen diversos trams de marge, dos dels quals fan 2 metres d'alçada.
Les següents imatges són del tram més proper al Sindicat que ja s'ha finalitzat aquesta setmana.



Les fotografies de dalt permeten veure l'abocament de grava gruixuda a la part posterior del marge per facilitar-ne el drenatge de l'aigua.














Les fotografies de dalt i baix ens permeten veure el primer tram ja finalitzat.



Ahir divendres es va començar a treballar al segon tram de marge, que també tindrà 2 metres d'alçada, les dues següents fotografies corresponen a aquest altre.




1 comentari:

  1. La imatge estètica de Tarrés està canviant de forma perceptible i evidentment agradable. L'entrada al poble per la banda del Sindicat està resultant espectacular que quan estigui realitzat serà una entrada magnífica. I per la banda de l'aparcament de caravanes, segueixen també per bon camí. Molt bé i endavant !! Gràcies a tots els que ho fan possible.

    ResponElimina