dissabte, 23 d’octubre del 2021

REIVINDICACIÓ DE NOUS ACCESSOS A L'ANTIGA AUTOPISTA

Avui s'han reunit a l'ajuntament de Vimbodí i Poblet els alcaldes dels municipis de Vallclara, Vilanova de Prades, Omellons, Tarrés i Vimbodí i Poblet per iniciar un seguit de contactes i trobades amb la idea de reivindicar un nou accés a l'autopista aprofitant que al canvi de província interseccions amb la N-240.

Aquest demanda respon a la necessitat de connectar aquesta important via de comunicació, l'antiga autopista, amb el territori de les Garrigues i la Conca.

La connexió de l'autopista i la N-240 permetria connectar millor l'eix garriguenc format per Tarrés, Fulleda, Espluga Calba i Omellons per una part; i l'eix Vimbodí-Poblet, Vallclara, Vilanova de Prades, Ulldemolins i Prades per l'altre costat.

Els representants avui reunits s'han emplaçat a una nova reunió i a buscar el compromís d'altres organismes, com les diputacions de Lleida i Tarragona, per portar aquestes reivindicacions a les autoritats competents, el govern de l'Estat.



2 comentaris:

  1. Doncs es un bona iniciativa que facilitaria molt més l'accés a aquests pobles. I en el cas de Tarrés permetria escurçar el trajecte per la N-240 des de l'autopista. Un bon argument el pot representar el que també faciliti l'accés al Monestir de Poblet. Esperem qualli la petició.

    ResponElimina
  2. Molt bona iniciativa (A la foto, el nostre alcalde és el més guapo i el que reflecteix més il·lusió i optimisme).

    ResponElimina