dimecres, 17 de maig del 2023

RELLEU AL BLOC TARRÉS AL DIA

Fa més de 10 anys que el bloc "Tarrés al dia" intenta mantenir al corrent als tarresans i tarresanes d'aquelles qüestions que poden ser rellevants o interessants. 

Ha arribat el moment de buscar relleu i que siguin d'altres persones les que acompleixin aquesta tasca. Si algun veí / veïna està interessat a participar-hi es convoca una reunió pel diumenge dia 28 de maig, a les 12 del migdia, al Sindicat.

Aquest dia, aprofitant les eleccions, segurament hi haurà força veïns i veïnes al poble.

S'adjunta una imatge de les visualitzacions mensuals que ha tingut el bloc fins ara, les xifres estan expressades en milers de visites mensuals.




2 comentaris:

  1. És un bloc que, ara mateix, és gairebé imprescindible. La tasca desenvolupada per en RAMON MARIA no té preu. Sempre amatent a tot. És enormement meritori. És important que alguna persona li prengui el relleu per poder seguir donant informació. Farà un servei important al poble. Ànims!

    ResponElimina
  2. Cal reconeixer que "Tarrés al dia" repreesenta un bon mitjà d'informació i comunicació del poble. Sincerament hem de donar gràcies a quí ho ha fet possible en tot aquest temps, Gràcies Ramon Maria i a tots els que hi han col.laborat.
    Es lògic que davant una nova etapa a l'Ajuntament, hi pugui haver un relleu, tal i com ja ho anuncieu. Cal que la gent s'animi a continuar aquesta tasca tan important. Ànim !!

    ResponElimina