dissabte, 8 d’octubre del 2011

Obres al carrer Montserrat

Aquesta setmana, concretament el dilluns dia 5, van començar les obres previstes al carrer Montserrat i que comportarà que quedi completament nou des de Cal Gual fins a l'entrada de la Zona Esportiva. S'ha de soterrar tot el cablejat (llum, telefonia), també es fa nova tota la instal·lació de clavegueram, es faran voreres i s'arreglarà tota la zona de la Bàscula.







Les obres s'allargaran durant diversos mesos, segurament fins prop de l'estiu de l'any vinent. Com podeu veure per les fotografies han començat a treballar per la zona de la pallissa de cal Palau i poc a poc seguiran per tot el carrer. Ja tot just començar ha sortit molta pedra pinyolenca...



AVÍS ALS VEÏNS:


En motiu de les obres al Carrer Montserrat, la zona de contenidors d'escombraries situada al costat de la Bàscula queda temporalment inutilitzada, per tant, durant els mesos que durin les obres hi haurà com únic punt de contenidors al poble, els que hi ha a les Escoles. També per motiu de les mateixes obres, la parada de l'autocar de la Placeta es desplaça fins a l'entrada de la Zona Esportiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada