dimecres, 25 d’abril del 2012

ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA

ANC
ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA
Secció les Garrigues  i les Garrigues històriques


Des de la nostra comarca s'està participant activament en l'Assemblea Nacional Catalana, que pretén aconseguir la independència l'any 2014; ens demanen en fem difusió donat que voldrien tenir representació de tots els pobles de la comarca. 
Us en fem cinc cèntims.... 

Què és l'Assemblea Nacional Catalana?
L'Assemblea Nacional Catalana (ANC), és una organització unitària i transversal, democràtica i cívica, que treballa per aconseguir una majoria social favorable a la independència de Catalunya. Té seccions locals a totes les comarques i molts municipis del país.

Quan es va constituir l'ANC?
L'ANC es va constituir jurídicament el dissabte 10 de març de 2012, en un acte multitudinari al Palau Sant Jordi. La secció de les Garrigues i Garrigues històriques es va constituir el dia 1 de març de 2012.

QUIN ÉS EL FULL DE RUTA DE L'ANC?

1 Fase de consolidació
Durant els primers mesos s'ha de consolidar l'ANC, tot fomentant el debat sobre la necessitat de l'Estat Propi, arreu del territori català.
També cal aconseguir que la majoria d'Ajuntaments s'adhereixin a Municipis per la Independència, per lligar moviment civil amb les institucions.

2 Marxa per la independència
Per Sant Joan, amb la Flama del Canigó, començarà la Marxa per la Independència, estructurada en deu columnes que confluiran a Barcelona per la Diada Nacional, per manifestar-se sota el lema "Catalunya, nou estat d'Europa".

3 Consultes per la independència organitzades pels ajuntaments
A mitjans de 2013, s'organitzarà el mateix dia, una consulta a tants municipis com sigui possible, convocada pels ajuntaments. En el cas que l'ajuntament no volgués, l'organitzaria l'assemblea local de l'ANC.

4 Fase final
Després d'aquesta consulta, si el resultat és favorable a la independència, es preveuen diferents estratègies per la secessió amb Espanya.


5 Fase posterior
La fase definitiva serà l'obtenció de la plena unitat nacional, si així ho acorden la resta de parlaments, en la unió federal amb els diferents territoris dels Països Catalans.


Podeu veure el full de ruta complert a la web:  http://ves.cat/a-1D

Pels tarresans i tarresanes que vulgueu participar activament en el procés des de la nostra comarca garriguenca ...
On informar-se?

ancgarrigues@gmail.com
facebook.com/ANC.Garrigues
@ANC_Garrigues


L'Ajuntament de Tarrés ja es troba adherit a l'Associació de Municipis per la Independència.
Ja sabeu el què diu el nostre himne nacional "Ara és l'hora segadors..."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada