diumenge, 21 d’octubre del 2012

ROGAINE BTT-ORIENTACIÓ 6 PEDALS

-->
Aquest dissabte Tarrés ha acollit la segona edició de la6 pedals, organitzada perLa nova fita.

Corredors de diferents racons de la Península i procedents de diferents àmbits esportius han pres part duna cursa original, diferent, en què els participants, organitzats en equips de 2, 3, 4 o 5 membres han buscat, durant les sis hores que ha durat la competició, el màxim nombre de controls.
Lorganització ha repartit 40 controls en un terreny que comprenia els termes municipals de Tarrés, Fulleda, Vinaixa i lEspluga Calba (90 km quadrats). 15 minuts abans de la sortida sha entregat als corredors un mapa escala 1:20.000 on hi havien marcats tots els controls i la puntuació que tenien cada un. Durant aquest temps els participants havien de decidir lestratègia a seguir per aconseguir passar pel màxim nombre de controls possibles.
La sortida sha donat a les 11 del matí des del Sindicat i larribada, al mateix lloc, ha estat a les 17.00h.
El bon temps ha acompanyat durant el matí, però una intensa pluja ha fet acte de presència tota la tarda, fet que ha provocat que els participants arribessin xops i plens de fang, tot i això cap dells ha perdut el bon humor ni les ganes de continuar, fet que ho demostra que tots els equips han arribat a lhora justa.
Un cop amb les bicis netes i els participants canviats de roba, sels ha ofert un dinar a la sala polivalent del Sindicat i sha fet lentrega de premis. El guanyadors han aconseguit 233 punts dels 240 possibles (han trobat 38 de les 40 fites).


Per a més informació:



















































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada