dilluns, 26 de novembre del 2012

LA MARATÓ DE TV3. 16 DESEMBRE

 
 
 16 DESEMBRE. 
 
SORTIDA EN BTT SOLIDÀRIA AMB LA MARATÓ.

El proper dia 16 de desembre, uns quants ciclistes del poble ens unirem als actes de la marató de TV3, sortirem des de Tarrés amb bici (btt) i anirem cap a Borges, on ens trobarem a les 12h del migdia amb altres ciclistes de la comarca. Està programat que tots els pobles de Catalunya, que vulguin participar-hi, surtin amb bici des del seu poble i es dirigeixin cap a la capital de comarca, per tal de coincidir tots a les 12 h a les capitals.
El recorregut que farem serà: Tarrés - Vinaixa - l'Albi (per la carretera vella) i Borges, per un camí molt planer que hi porta directament. També organitzarem cotxes per poder fer la tornada. Si algú volgués venir, però no es veu amb cor fer tot el recorregut, ens ho comuniqueu i podríem organitzar d'alguna manera perquè els cotxes que ens han de recollir, puguin portar la gent a l'Albi, ja que el camí de l'Albi a Borges és assequible per tothom.
És molt important que qui vulgui venir ens ho comuniqui, més que res per poder organitzar amb temps els cotxes per tornar, ho podeu fer al correu marxabtttarres@hotmail.com o podeu dir-ho a l'Albert Arbós.
Salut!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada