dimecres, 22 de gener del 2014

ACABADES LES OBRES A LA PISCINA MUNICIPAL

Tot i que a l'estiu es van obrir les piscines amb total normalitat, van quedar pendents de fer algunes petites millores incloses en l'obra. Durant els mesos de novembre, desembre i  gener, aquestes obres s'han finalitzat per complet.
 S'ha canviat una gran part de la valla metàl·lica que envolta el recinte. Com es pot veure en les següents fotografies, la tanca perimietral s'ha situat a la zona superior de les roques que delimiten amb l'era de ca l'Estanc.







 En la següent fotografia es veu, a la dreta, la tanca nova que passa per sobre les roques; mentre que, a l'esquerra, hi ha encara l'antiga valla que tancava el recinte.


 També s'ha canviat la valla que serveix de barana al carrer de baixada cap a les piscines, a la zona que queda damunt la pista esportiva (imatge de baix).



Els últims retocs han estat a la caseta de la depuradora, s'hi ha encimentat l'accès, col·locant una barana de protecció, s'ha pintat la mateixa caseta seguint l'estètica dels vestidors del recinte.




Posem unes imatges de l'interior de la caseta de la depuradora on es veu tota la maquinària que es va instal·lar a l'estiu i tots els acabats que n'han millorat l'aspecte i la funcionalitat.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada