dimarts, 23 de juny de 2015

ELS NOUS GEGANTS DE TARRÉS...

VISITA D'UNA REPRESENTACIÓ 
DELS GEGANTERS 
DE LA COLLA DELS "SERRETS" 
AL TALLER SARANDACA

El taller Sarandaca de l'artista Ramon Aumedes, afincat a Granollers, és l'encarregat de la construcció dels nous gegants de Tarrés que seran presentats el dia de la Festa Major.
Avui s'ha fet una visita al taller per concretar diversos aspectes de la construcció i disseny del gegant i la geganta: mesures, vestimenta, fesomia...
El taller Sarandaca està situat a l'antiga fàbrica Roca Umbert de Granollers. Els edificis d'aquesta antiga fàbrica son ara un complex cultural on hi ha tallers, espais de creació, seus d'entitats, etc...

A dalt: Els coneixeu? van camí del taller Sarandaca situat entre aquests edificis de la fàbrica Roca Umbert.  
A la foto de baix, la nau blanca amb finestrals és el taller Sarandaca. Al mig de la foto -amb mono blau- el Ramon Aumedes, l'artista. 

A dalt i baix dues imatges del taller on es respira gegants i caps grossos arreu.


A baix els troncs del Ramon de Boixadors i la Ermessenda. Darrera els seus creadors (d'esquerra a dreta): la Francina Morell, el Ramon Aumedes i la Mar Aumedes.  A baix, els braços del gegant.

 

A la part alta del taller hi ha la zona de confecció dels vestits. En la imatge veiem al grup parlant dels colors i la roba. Per acabar una foto de tot el grup.


Si us interessa endinsar-vos en l'obra del taller Sarandaca:
http://sarandaca.com/


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada