dijous, 27 d’agost del 2015

TARRÉS JA TÉ 2 CANDIDATS DE "JUNTS PEL SÍ"

Benvolgut company, benvolguda companya
T’escric per demanar-te ajuda. A la campanya de «Junts pel Sí» ens hem posat un repte majúscul i només l’aconseguirem si tothom s’hi implica del tot. 
Volem crear una llista simbòlica de candidats i candidates que demostri al món la nostra determinació. Volem tenir 100.000 candidats del sí. I tu hi has de ser.
És una llista que acompanya, amb els ànims de tothom, els homes i dones que es presenten junts per fer que al Parlament es donin els passos necessaris cap a l’Estat independent que volem tenir i t’asseguro que tindrem.
Et demano que et facis candidat, si encara no ho has fet, al web de «Junts Pel sí».



Si ja ho havies fet, et proposo que convidis a les persones que coneixes: Els teus amics, els familiars, els veïns, els companys de feina o de l’entitat on participes, que també es sumin a  fer-se candidats de «Junts pel Sí».
T’agraeixo molt el suport i t’animo a contribuir en aquesta campanya de la manera que trobis més convenient: assistint als actes, escampant el nostre missatge esperançador allà on puguis i aconseguint tots els vots que calen per tenir la majoria que el país necessita, per guanyar el mandat democràtic que Europa ens demana.
Moltes gràcies

1 comentari: