dimecres, 6 de juliol del 2016

UN RECEPTARI DE FARMÀCIA DE VIMBODÍ AMB RENOMS I COGNOMS DE TARRÉS

RENOMS I COGNOMS DE TARRÉS EN DOCUMENTACIÓ FARMACÈUTICA DE VIMBODÍ DE FINALS DE SEGLE XIX I PRINCIPIS DEL XX.
En l’article “Renoms de Vimbodí i la seva àrea d’influència a través de dos receptaris farmacèutics (1890-1909) i la seva perdurabilitat” de Josep M. Carreras Vives i Josep M. Grau Pujol trobem referències a Tarrés. 
És un article de 14 pàgines. Els autors expliquen que pels cognoms i renoms de Tarrés van comptar amb l'ajuda del Josep Maria Pascual.


A la farmàcia del Ramon Miquel hi cercaven els medicaments, a més dels vimbodinencs, persones de diversos pobles de la rodalia, tant de la mateixa Conca (Vallclara, Vilanova de Prades), com de les Garrigues (Tarrés, el Vilosell o Fulleda)



Podeu llegir l'article complert al següent enllaç:

http://www.raco.cat/index.php/Podall/article/view/310153/400166

Adjuntem la pàgina de l'article on surten els cognoms i renoms de Tarrés, en total en són 38, fet que ens demostra la important vinculació de la gent de Tarrés amb Vimbodí en molts aspectes, sens dubte la proximitat hi jugava un paper determinant.

Aquesta notícia ha estat adaptada d'una altra publicada pel bloc Peti qui Peti de Fulleda, agraïm les vostres idees!!! Podeu llegir la notícia original al següent enllaç:
FULLEDA PETI QUI PETI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada