dijous, 3 d’agost de 2017

SOPAR DE LA FESTA MAJOR 2017

Benvolguts veïns i veïnes,
Ja tenim la Festa Major aquí i, amb ella, tots els preparatius previs per a què tot rutlli correctament. És per això que, seguint els passos dels darrers anys, us volem recordar el funcionament de la venda de tiquets del sopar i com funcionarà la reserva dels llocs, així doncs, us demanem molta atenció, llegiu detingudament totes les instruccions i seguiu les indicacions que us donem.
 
Els tiquets es vendran el dimarts dia 8, dimecres dia 9 i el dijous dia 10 de les 19:00 a les 21:00a la porxada de l’Ajuntament
 
Demanem que es respectin aquests horaris i dies i que, sobretot, no es vagi a buscar a les persones que venen tiquets fora d’aquest lloc i hora.
 
Els menús d’aquest any són:
L’infantil, per a nens i nenes fins a 14 anys, de 11 €, en el que hi ha:
  • macarrons
  • escalopa
  • gelat

El menú d’adults, de 19 €:
  • 1r plat: Meló amb pernil.
  • 2n a escollir: cues de rap amb llagostins o fricandó de secret amb carreretes.
  • Postre: crema de iogurt amb melmelada i nous. 
Pa / vi / gasosa / aigua / cava / cafè / licors varis

Com en els darrers anys, quan compreu els tiquets us assignaran un lloc per seure, per tant, és molt important que, SI VOLEU SEURE JUNTS TOTA UNA COLLA, COMPREU ELS TIQUETS TOTS ALHORA, si no ho feu així, NO US GARANTIM QUE PUGUEU SEURE JUNTS (de fet, segur que no ho podreu fer) (Si hi ha lloc, s’intentarà posar-vos on heu estat sempre).

El dia del sopar:
Podeu venir a ajudar a muntar taules i cadires, però un cop estigui tot més o menys muntat, us demanarem que no quedi ningú a la plaça per poder marcar bé els llocs.

Quan vingueu a la nit a seure, si no sabeu ben bé la taula que teniu, hi haurà un planell amb la distribució i també estarem allà per indicar-vos, si fes falta, quin és el vostre lloc. SOBRETOT, no us canvieu de lloc. No és complicat, estarem aquí per ajudar-vos, ho fem pel bé de tots i és per això que us demanem comprensió i, si fes falta, paciència.
Moltes gràcies a tots!

1 comentari:

  1. MOLT ben organitzat. Als joves els agrada MOLT més el menú infantil. Potser caldria allargar l'edat.

    ResponElimina