divendres, 19 d’octubre del 2018

TALLAT AL TRÀNSIT DE VEHICLES EL CAMÍ DELS MASOS

La pluja d'ahir i d'avui ha impedit acabar el reg asfàltic al primer quilòmetre del camí dels Masos.
Per la quantitat de pluja caiguda i la possibilitat que durant el cap de setmana circulin vehicles poc respectuosos (tal com va succeir la setmana passada amb quats i boogies) s'ha tallat al trànsit rodat el primer quilometre del camí dels Masos. Tenint present la pluja caiguda els darrers dies s'ha considerat que aquesta mesura no perjudica el treball als camps.
Els talls al camí -en total a sis llocs diferents- estan degudament senyalitzats. S'han fet als diversos encreuaments del camí dels Masos per evitar que s'hi pugui accedir des d'altres camins que s'hi creuen.
Aquesta mesura temporal s'ha pres per preservar el camí, tenint en compte que l'obra del reg asfàltic està a mitges, i pensant en el pas de vehicles foranis poc respectuosos.
Si algun veí del poble té necessitat urgent d'accedir-hi que aparti la senyalització i circuli amb la màxima precaució. Sí demanem evitar circular-hi amb tractor.

S'adjunta el plànol del sector tallat. Hi ha sis punts marcats al plànol que són els llocs on s'han senyalitzat els talls.


Adjuntem fotografies del tipus de senyalització que s'ha posat per indicar els talls.







Disculpeu les molèsties. 


 

2 comentaris:

  1. S'està fent una bona feina i cal respectar-la. Confiem en què es segueixin les indicacions. Gràcies.

    ResponElimina