dijous, 1 de desembre del 2011

FOTOS DE LES OBRES

Ara ja fa unes setmanes que es treballa ininterrompudament al carrer Montserrat, les feines van avançant... aprofitem per fer un petit resum fotogràfic. Ja sabeu que val més una imatge que mil paraules, per tant, aneu mirant... però també us posem comentaris...



Entre les dues imatges que veiem de la rasadora (a dalt i a baix), observeu que a la imatge superior la terra que treu és de color blanc, és perquè en aquesta part del carrer era tot pedra viva. Mentre que a la imatge inferior, ja cap al final del carrer, veieu que és més marronosa, aquí l'excavació avançava més ràpid perquè ja no hi havia pedra.

Mentre la rasadora anava fent forat pel davant, al darrere els operaris i la giratòria -excavadora- anaven posan els tubs, com es pot comprobar en són dos, un és per les aigües pluvials i l'altre per les residuals -així ho obliga la llei-. Donat que l'amplada de la sèquia no es podia fer amb una sola passada de la rasadora, penseu que la màquina va fer el mateix recorregut dos cops, fent una rasa primer i després una altra al costat per poder despres posar-hi els dos tubs.








Aquí es veu (dalt) com la giratòria anava col·locant les peces que formen els pous de registre -embornals- i a les dues imatges següents es veu dos d'aquests pous de registre completament acabats i amb les escales per accedir-hi.






Les últimes quatre fotos corresponen al moment que la rasadora era carregada al camió-góndola un cop feta la feina. Totes les fotos que heu vist han estat fetes entre l'onze de novembre i l'u de desembre.

Com haureu comprovat en algunes de les fotos els darrers deu dies, a estones... ens ha anat acompanyant la boira.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada