diumenge, 1 de gener del 2012

ARRIBA EL PATGE !

Ei gent de Tarrés! , els que viviu al poble, els que hi veniu molt, els que veniu quan podeu, els habitants de fet, els de dret, els fills de Tarrés que sou fora, tots aquells vinculats al poble: bon any nou a tothom!!!
Avui ens ha vingut a visitar el patge reial per recollir les cartes dels nens i nenes, la primera sorpresa ha estat la quantitat d'infants: fins a setze! El patge ens ha fet un breu discurs de benvinguda, ha explicat que alguns nens no es porten prou bé, que els costa fer cas als pares i fer els deures però també ha dit que, en general, les referències eren bones... esperem que això es tradueixi en molts regals per a tots, el petits però també els grans...

Aquesta primera fotografia és d'un pessebre fet de playmòbils, abans eren els clics!



A dalt veieu un moment del discurs de presentació del patge i a baix l'espectació que hi havia a la sala, amb tots els infants a primera fila i amb les cartes a la mà.


Dues imatges dels nens passant pel patge per donar-li la carta...



En la foto de tots els nens i nenes amb el patge n'hi ha catorze! però encara en faltaven dos que a última hora els hi ha fet una mica de respecte i potser vergonya: el Guillem i el Quim... Ara a esperar l'arribada dels Reis Mags de l'Orient que s'espera a Tarrés pel proper dijous dia 5 cap a 2/4 de set.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada