dilluns, 13 d’agost del 2012

SOBRE ELS COMENTARIS A NOTÍCIES DEL BLOG

Com tots sabeu, des del primer dia que es va començar amb el blog es va decidir de deixar oberts el comentaris, de manera que tothom hi pogués dir la seva, sense necessitat d'identificar-se amb un compte de GMail.

Darrerament hi han hagut alguns comentaris ofensius, especialment relacionats amb la notícia de la caça del cabirol. Creiem que es pot estar d'acord o no, tot i que les entrades del blog només són notícies, no opinions, però s'ha de fer sempre des del respecte i amb educació.

Degut a això, s'han suprimit els comentaris relacionats, i caldrà que a partir d'ara tothom que afegeixi algún comentari a una notícia del blog signi amb el seu nom i cognoms. Si no es així, es suprimirà el comentari. Preferim fer-ho així, almenys de moment, abans de forçar a identificar-se per a poder afegir qualsevol entrada.

Per descomptat, com des de l'inici, totes les opinions i comentaris són benvinguts, però no es qüestió de tirar la pedra i amagar la mà. Si s'és prou valent per comentar quelcom, també s'ho ha de ser per a signar el que es diu amb nom i cognoms.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada