dimarts, 25 de setembre del 2012

FOTOGRAFIES "OFICIALS" DE L'ACTE D'INAUGURACIÓ DE LES OBRES DE MILLORA DEL CARRER MONTSERRAT

La Generalitat de Catalunya, concretament el Gabinet de Relacions Externes i Protocol, de l'Oficina del President del Departament de la Presidència... disposa d'un servei de fotografia - una persona que forma part del cos funcionarial- encarregat de cobrir tots els actes on participi el President de la Generalitat de Catalunya per deixar-los ben documentats fotogràficament. 
Imaginem que aquestes fotografies deuen formar part d'un arxiu fotogràfic de tota l'activitat del President de la Generalitat... i dels presidents que hi ha hagut abans, és a dir, és una figura que existeix de fa molts anys. A més a més, sembla que hi ha el costum d'entregar una còpia de les fotos fetes en aquests actes oficials del President de la Generalitat a l'Ajuntament, entitat, etc...  que sigui l'organitzador/promotor de l'acte. En el cas de Tarrés ahir ens va arribar aquesta còpia de les fotografies que es van realitzar durant aquella tarda del 6 de setembre.
A part de guardar-les adequadament a l'Ajuntament, també és oportú fer-vos-en partícips a tots els que vulgueu i us puguin interessar.


Aquestes dues imatges són de la carátula de CD que ens ha arribat (dalt) i del seu interior (baix).


Aquestes són totes les fotos que conté el CD:


























































































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada