dilluns, 29 d’abril del 2013

ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA

Arrenca la recollida d'un milió de signatures per promoure el dret a l'Autodeterminació. 

Aquesta iniciativa està impusada per la “Comissió Internacional de Ciutadans Europeus” (ICEC) ha estat creada per reunir totes les organitzacions, institucions i individus que comparteixen la visió d’una Europa que és democràtica, tant en la teoria com en la pràctica.
Els moviments socials d’Escòcia, Catalunya, Flandes i Euskal Herria juntament amb representants socials d’altres nacions Europees i Estats membres, utilitzaran l’ICEC com a punt focal, un lloc de trobada i fòrum on les teories acadèmiques i polítiques sobre la Democràcia, Europa i els Drets Universals, poden ser discutides i difoses entre els diferents actors internacionals.
ICEC representa una aliança ciutadana coordinada a nivell Europeu per expressar la voluntat de milions d’europeus en la defensa dels principis fonamentals de Llibertat, Justícia, Igualtat i Pau a Europa.

Si estàs d'acord amb la següent premisa no dubtis a signar!!!


"Estic d'acord amb la iniciativa per tal que el Dret d'Autodeterminació dels Pobles sigui formalment expressat dins el marc de la Unió Europea com a Dret Humà fonamental i que les Institucions de la Unió donin suport a tots els ciutadans Europeus i les nacions que vulguin exercir-lo."

 Aquest és l'enllaç!!!

http://www.europeancitizensdecide.eu/petition.php?language=2






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada