dimarts, 30 d’abril del 2013

L'AJUNTAMENT INFORMA

HA SORTIT A LA VENDA MITJANÇANT SUBHASTA
LA FINCA URBANA DE L'ERA DEL POPALAU

TIPUS DE FINCA:
És una única parcel·la de 491,23 m2. Urbana qualificada a les Normes Subsidiàries del Planejament urbanístic com a Clau 3, és a dir, zona d'edificació de cases aïllades tipus era. En aquest cas es pot fer una vivenda de planta baixa més un pis amb una superfície màxima construïda de 245 m2.

PREU:
El preu de sortida, entès com a import mínim del preu de compravenda que poden oferir els licitadors és de 20.632 €.

PRESENTACIÓ DE PROPOSTES:
S'han de presentar a l'Ajuntament, en horari d'oficina, el termini és del dia 1 de maig fins al dia 20 del maig (ambdós inclosos)

CONDICIÓ IMPORTANT:
La transmissió de la finca queda subjecta al compliment de les següents condicions resolutòries que es faran constar en l'escriptura de compravenda per la seva inscripció en el Registre de la propietat.
1er  El comprador tindrà que haver obtingut la llicència municipal d'obres per a l'edificació d'habitatge en el termini d'un any des de la data de l'adjudicació.
2on  El comprador tindrà que haver conclòs l'obra d'edificació en el termini de 3 anys des de la data d'edificació. 

Si algú hi està interessat podeu veure les bases completes a la pàgina web de l'Ajuntament.

Nota aclaratòria:
El motiu de la subhasta de la finca no es deu a cap voluntat i/o necessitat d'ingressar diners per part de l'Ajuntament. És amb la voluntat de facilitar que es facin vivendes al municipi ja que constatem -com tots sabeu- que el que més falta ens fa al poble és gent, població, persones. Per aquest motiu creiem que el preu de sortida a la venda és assequible i també pel mateix motiu s'han posat les clàusules referents a obtenir la llicència en un any i fer la vivenda en tres per tal d'assegurar que qui compri el terreny ho faci amb la voluntat clara de fer-se una vivenda i en cap cas per comprar un terreny per especular.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada