divendres, 17 de maig del 2013

INFORMACIÓ EN RELACIÓ AMB LA II MARXA EN BTT DE LA CALÇ

-->
L’Ajuntament us recorda, que el proper diumenge dia 26, portem a terme la segona edició de la “marxa btt de la calç”, és per això que, pensant amb la seguretat dels ciclistes i vilatants, creiem oportú realitzar talls de trànsit a diferents carrers del municipi.
Els carrers afectats són:
- c/ Montserrat: des de l’Ajuntament a cal Perdiu: estarà tallat des de les 7:30 a les 14:00.
- c/ Montserrat: es tallarà TOT el carrer (de cal Perdiu a la piscina) des de les 8:55 a les 9:05.
- c/ de la Torre: estarà tallat de les 10:00 a les 14:00. Des de l’accés de la carretera, passant per cal Ferran i donant al retomb.

Demanem que no hi hagin cotxes aparcats, ni en tot el carrer Montserrat, ni al costat del Sindicat. Si heu de tenir un cotxe al carrer, aconsellem que el deixeu al c/ l’Església o a la zona del cementiri, com a mínim fins que s’hagi realitzat la sortida. Us preguem màxima precaució si heu de circular pel terme, sobretot si passeu per camins marcats amb cintes.

Recordar als voluntaris, qui pugui venir dissabte, estarem a partir de les 9:00 a la sala del Sindicat. Qui no sapigués la seva posició de control, aquest dia l’acompanyarem on sigui, ja que l’endemà no podrem fer-ho.
Diumenge hem d’estar tots (excepte els de l’esmorzar, que poden venir més tard), a les 7:30 al Sindicat amb l’ARMILLA REFLECTANT.

Gràcies per la vostra comprensió i col.laboració 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada