dilluns, 1 de juliol del 2013

CURSA DE BTT PER LA TARDOR


6Pedals de pedra seca 

Tarrés, Fulleda, l’Espluga Calba i els Omellons, a les Garrigues, ja s’estan preparant per acollir la tercera edició de la 6Pedals, 6 hores de BTT-O non stop , el primer i únic Rogaine de BTT de Catalunya.


-->
El proper 19 doctubre els municipis de Tarrés, Fulleda, lEspluga Calba i els Omellons, comarca de les Garrigues (província de Lleida), reunirà esportistes de diferents disciplines per participar al a l'únic Rogaine de BTT-O que se celebra a Catalunya.

El Rogaine BTT-O és una modalitat esportiva on els participants, dividits en equips de 2, 3, 4 i 5 components, han de desplaçar-se amb les seves bicicletes de muntanya amb l'objectiu d'aconseguir la màxima puntuació passant per uns controls en un temps màxim i un ordre lliure. No tots els controls valen els mateixos punts, això depèn de la seva dificultat física i/o tècnica per trobar-los. El mapa amb tots els controls i la seva puntuació dibuixada s'entrega als participants 15 minuts abans de sortir. Els equips disposen d'un límit de 6 hores.

La sortida de la cursa tindrà lloc a Tarrés, Lleida, a les 11:00h i es donarà per finalitzada, amb arribada a la mateixa localitat, a les 17.00h. El període dinscripcions és del 18 de juny al 17 doctubre.

La cursa està organitzada per La Nova Fita i compta amb  la col·laboració dels 4 ajuntaments per on transcorrerà la prova.

-->
Sobre La Nova Fita:
La Nova Fita és una associació esportiva que va néixer amb l’objectiu de donar a conèixer la orientació des de diferents vessants, i dirigida per esportistes i professionals de prestigi com Mònica Aguilera, Marc Ràfols i Santi Guillèn, tots ells vinculats a l’esport d’alt nivell.



Per més informació i inscripcions:
http://www.lanovafita.com/tag/6pedals-2013-ca/
https://www.facebook.com/lanovafita

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada