dimarts, 9 de juliol del 2013

TARRÉS ES PREPARA PER LA CADENA HUMANA

A les Garrigues s’ha creat una Coordinadora  per organitzar la cadena humana de l’11S. Gairebé cada poble, té un coordinador/a que assisteix a les reunions de la Coordinadora i que ajuda en l’organització de la diada. En el cas de Tarrés, tenim l’Anna Bardina.
Aquesta coordinadora comarcal intentarà fer xerrades a tots els pobles per explicar com funcionarà la cadena humana. A Tarrés vindran el diumenge 18 d’agost a les 19h del vespre.
De manera molt resumida, la cadena anirà des del Pertús fins a Alcanar (400km).
A les Garrigues ens assignaran un tram, probablement de Tarragona, per tant ens haurem de desplaçar, així que organitzarem autocars que ens portin a la gent de cada poble al lloc on ens han assignat.
Per tal de poder assignar a tothom un punt exacte i per tenir controlat que no quedi cap tram de la cadena sense omplir, ens haurem d’inscriure
Ho podreu fer de dues maneres: a través d’internet o en persona a través del coordinador de cada poble. TOTS ELS QUE VULGUEU PARTICIPAR I DESPLAÇAR-VOS AMB AUTOCAR AMB LA GENT DEL POBLE, no us inscriviu encara, HO FAREM TOTS JUNTS EL 18 D’AGOST A TARRÉS durant la xerrada informativa de la Coordinadora de les Garrigues.
 
Si voleu anar seguint tots els actes que es van fent i tenir informació de primera mà, consulteu el facebook de la Coordinadora de les Garrigues 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada