dimecres, 7 d’agost del 2013

AVUI S'HAN COMENÇAT A VENDRE TIQUETS DEL SOPAR DE LA FESTA MAJOR

EI, EL XIFRE I EL CRIS US ESPEREN A L'ARCADA DE L'AJUNTAMENT!!!



INFORMACIÓ D'INTERÈS!!!


SOPAR DE GERMANOR, 14 D’AGOST DE 2013:

Benvolguts veïns i veïnes,
Ja tenim la Festa Major aquí i, amb ella, tots els preparatius previs per a què tot rutlli correctament. És per això que us volem donar alguna explicació sobre la venda de tiquets del sopar i com funcionarà la reserva dels llocs, ja que aquest any tenim canvis molt substancials, així doncs, us demanem molta atenció, llegiu detingudament totes les instruccions i seguiu les indicacions que us donem.
Els tiquets es vendran del dimecres dia 7, al dissabte dia 10, ambdós inclosos, de les 19:00 a les 21:30, a la porxada de l’Ajuntament. (Si s’allargués algun dia més, les mateixes persones que els venen ja us informaran dels canvis).
Entre tots hem de ser estrictes, és per això que, demanen que es respectin aquests horaris i dies i que, sobretot, no es vagi a buscar a les persones que venen tiquets fora d’aquest lloc i hora.
Aquest any tenim tres menús, que haureu de triar al moment de comprar els tiquets:
Un d’infantil, per a nens i nenes fins a 14 anys, de 8 €, en el què hi ha:
  • mini aperitiu
  • pit de pollastre arrebossat
  • gelat
aigua / refresc
El principal per als adults, de 17 €:
  • Amanida de patata, escalivada, tonyina, ou dur, anxoves i bacallà, tot regat amb una vinagreta
  • Calamar farcit amb salsa marinera i musclos
  • Triangle de nata
Pa / vi / aigua / cava / cafè / licor
L’alternatiu per als adults, de 17 €:
  • Macarrons
  • Llom a la cassola
  • Triangle de nata
Pa / vi / aigua / cava / cafè / licor
Al moment de comprar els tiquets us donaran l’enganxina, que s’ha de portar posada, com cada any, i un altre tiquet (als petits no), és imprescindible que el dia del sopar ho porteu tot! Hi ha un tiquet de color vermell, pels que trieu el menú principal, i un de blau, pels que trieu l’alternatiu. A part de posar-hi “primer i segon plat”, us hi escriuran a ma la taula i cadira on seureu el dia del sopar, per tant, és important que, si voleu seure amb la colla de sempre, compreu tots els tiquets alhora. (Si hi ha lloc, s’intentarà posar-vos on heu estat sempre).
El dia del sopar:
Podeu venir a ajudar a montar taules i cadires, però un cop estigui tot més o menys montat, us demanarem que no quedi ningú a la plaça per poder marcar bé els llocs.
Quan vingueu a la nit a seure, si no sabeu ben bé la taula que teniu, hi haurà un planell amb la distribució i també estarem allà per indicar-vos, si fes falta, quin és el vostre lloc. SOBRETOT, no us canvieu de lloc, el número que teniu al tiquet estarà pintat amb el vostre color a la taula, el cambrer es guiarà amb això per deixar-hi el plat i, si agafeu un altre lloc, podria ser que no us toqués el vostre menú.
No és complicat, estarem aquí per ajudar-vos, ho fem pel bé de tots i és per això que us demanem comprensió i, si fes falta, paciència.

Moltes gràcies a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada