divendres, 6 de setembre del 2013

TARRESSANS PARTICIPANTS A LA VIA CATALANA

INFORMACIÓ IMPORTANT

per tal que estigueu al dia i us assabenteu d'informació MOLT IMPORTANT i que cal tenir en compte el dia 11 de setembre. 

1) AUTOCAR: A Tarrés hem fet un autocar amb 44 persones, i en tenim inscrites un total de 53. 
  • Hora de sortidaa les 12h (ens trobarem tots/es uns minuts abans a l'esplanada que hi ha al costat del Sindicat). 
  • Preu: tots els autocars de la comarca valen 10€ per persona i cada poble s'ho gestiona com pot o com vol per pagar-ho. Nosaltres a Tarrés vam recollir diners "apadrinant" espelmes per fer l'estelada, i vam recollir 63€. Per tant, de moment, si no varia molt el nombre de gent que serem a l'autocar, el cost serà de 8,5€ per persona. ÉS MOLT IMPORTANT QUE PORTEU ELS DINERS EL DIA 11, perquè us els demanaré al moment de pujar a l'autocar, i és que l'ANC em demana que faci la transferència el mateix dia 11. 


2) VEHICLE PROPI: MOLT IMPORTANT: els que vingueu amb el vostre cotxe heu de saber que:
  • és molt aconsellable que sigueu al tram que ens pertoca cap allà les 13h o abans, i dineu allí amb tots nosaltres. Sobretot pel tema aparcaments, que s’ompliran amb facilitat i pel tema mobilitat de vehicles. Si consulteu la pàgina web de la via catalana, podeu consultar on són els aparcament del nostre tram. 
  • El sentit de la circulació SERÀ DE SUD A NORD, per tant és recomanable que hi accediu per Hospitalet de l'Infant i des d'allí us dirigiu on serem nosaltres. Hi haurà una aplicació de mòbil de la VIA CATALANA que us conduirà fins al vostre tram. De les 16h a les 18h la circulació estarà totalment tallada.


3) TRAM: el nostre tram és el 177, entre Mont-roig i Montbrió. Si ho mireu al mapa de la via catalana http://via.assemblea.cat/ca/fem-via.html veureu que tenim a prop uns serveis, un avituallament (el Mas de l'Hereu, casa Rural) i un parell d'aparcaments. L'autocar ens deixarà a prop del nostre tram, i a les 16h sentirem una senyal sonora que ens indicarà que ens haurem d'anar col·locant al lloc correcte. No ocuparem ELS DOS sentits de la carretera, ja que hem de deixar un carril per vehicles autoritzats i d'emergènciesSegurament, farem la cadena al costat de la carretera que toca amb la muntanya.  

4)MENJAR: ens han recomanat que cadascú es porti el menjar, ja que allà serà difícil trobar un lloc on n'ofereixin. El que farem és carregar taules i cadires a l'autocar per dinar TOTS JUNTS. En acabat tornarem a carregar taules i cadires i ens desplaçarem cap al nostre lloc. També porteu beguda i penseu en alguna cosa de menjar per mitja tarda.

5) URGÈNCIES: Hi haurà ambulàncies cada 20kms. 

6) DRETS D'IMATGE: Per aquell dia hi ha 800 fotògrafs contractats, aeris i també a peu de carretera. A cada tram hi ha un fotògraf amb un ajudant que immortalitzarà el moment històric. Si no voleu sortir a les fotografies, al moment que ens facin fotos us podeu tapar la cara o girar-vos d'esquena. Del contrari, s'entén que doneu els vostres drets d'imatge per fer ús de les fotografies que se'n derivin. 

7) LA NOTÍCIA HA DE SER LA CADENA: potser hi haurà mitjans que intentaran desmerèixer aquest acte, per això cal que tots/es plegats siguem conscients que aquell dia ha de ser una FESTA CÍVICA, que segur que ho serà. És molt important que la notícia sigui la cadena humana que hem aconseguit fer, i no la brossa que hem deixat a terra, o el munt de cigarrets que s'han llençat al territori, per exemple.  Per evitar això, concretament, portarem bosses de brossa i entre tots/es cuidarem aquest aspecte i tots els altres que puguin sorgir. 

8) LA VIA CATALANA JA HA COMENÇAT: només a les Garrigues hem mobilitzat 32 autocars, per tant ja estem fent via. La cadena som tots i totes les catalanes que ens desplacem, en autocar o en cotxe amb la intenció d'unir les nostres mans per Catalunya. 


GRÀCIES I VISCA CATALUNYA!

Anna Bardina
Membre de la Coordinadora de les Garrigues,
Comissió organitzadora de la Via Catalana. 


ENVIEU AQUEST CORREU A TOTHOM QUE SAPIGUEU QUE VE A LA VIA CATALANA AMB NOSALTRES 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada