dissabte, 11 d’octubre del 2014

CURS DE PREPARACIÓ PER L'ACTIC A TARRÉS

L'ACTIC és un certificat oficial d'ACREDITACIÓ DE COMPETÈNCIES EN TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ I LA COMUNICACIÓ

La sigla ACTIC correspon a la denominació “acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació”.
L’ACTIC és el certificat acreditatiu de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació que les persones despleguen en situacions reals per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència. Aquest certificat és expedit per la Generalitat de Catalunya.
L’ACTIC és un projecte interdepartamental, del qual forma part el Servei d’Ocupació de Catalunya des del 2007, i que executa la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d’Empresa i Ocupació.
L’ ACTIC és un certificat molt útil en processos de cerca de feina, ja que simplifica els processos de selecció de personal a l’hora d’avaluar les aptituds digitals d’una persona per ocupar un determinat lloc de treball.

Objectius de l'ACTIC

  • Crear uns estàndards pel que fa a la capacitació de les persones treballadores i la formació en TIC.
  • Fomentar i millorar l’ús de les TIC i la cohesió digital de la ciutadania.

Persones destinatàries

Qualsevol ciutadà/ana pot tenir interès a acreditar les seves competències TIC. La competència digital és una competència bàsica per a la persona, perquè li podrà ser útil en diversos contextos i es posarà en joc per resoldre diferents situacions, ja sigui en l’àmbit professional, el personal o el social.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada