dijous, 8 d’octubre del 2015

13 D'OCTUBRE. ACTE DE SUPORT ALS RESPONSABLES POLÍTICS IMPUTATS PEL 9N

DIMARTS 13 D'OCTUBRE
A 2/4 DE 8 DEL VESPRE CONCENTRACIÓ DAVANT L'AJUNTAMENT DE TARRÉS I LECTURA DEL MANIFEST DE SUPORT ALS IMPUTATS PEL PROCÉS PARTICIPATIU DEL 9 DE NOVEMBRE DE 2014

Benvolguts veïns i veïnes,


Ara fa un any, l'Ajuntament de Tarrés, vam aprovar una moció on, a part de posar-nos al costat de la convocatòria de la consulta el 9 de novembre, emparada per la Llei de Consultes, també manifestàvem que facilitaríem els recursos necessaris per celebrar-la.

El 9N va ser un triomf de la democràcia, una expressió clara i rotunda del dret a decidir del poble català.

En la instrumentació més gran que s’ha vist de la justícia per part d’un estat, ara s’imputen els responsables polítics d’aquell procés participatiu: el president Mas i les conselleres Rigau i Ortega. I com que #9NSomTots tenim la responsabilitat d’acompanyar i donar-los suport.

Per donar veu  al territori, l'Ajuntament de Tarrés acceptem la proposta de l'Associació Catalana de Municipis (ACM) i l'Associació de Municipis per la Independència (AMI)  de fer una concentració el dia 13 d’octubre a l'arcada de l'Ajuntament, a les 19.30h. per llegir el manifest que ha estat redactat pel Pacte Nacional pel Dret a Decidir (PNDD).

La simbologia d’aquest acte ha de ser una reivindicació del vot, de les urnes, de la democràcia.

No podem permetre que facin callar el poble. La democràcia ha de triomfar i des de Tarrés hem de demanar-ho: alt, fort i clar.



MANIFEST QUE LLEGIREM:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada