En el reportatge hi surt el Jesús Domènech en la seva explotació als Cirerets.
Interessant explicació sobre les tòfones de conreu i les silvestres.
Podeu veure el reportatge al següent enllaç, a partir del minut 7 amb 20 segons:
El següent text és l'encapçalament de la notícia a la pàgina web del programa:
"Dijous marxarem amb la Tana Collados cap a la Conca de Barberà i les
Garrigues, per collir tòfones, el que s'ha anomenat el "diamant negre"
de la cuina. Alguns boscos de la Conca han estat sempre bons per a la
tòfona silvestre, però, d'uns anys ençà, també se'n cultiva. Els camps
on ara hi ha tòfona tripliquen en rendiment els anteriors d'ametlla,
olivera o vinya. Ara, l'aliança entre pagesos que cultiven la tòfona i
els cuiners que la introdueixen als seus nous plats pot ajudar a la
dinamització d'aquest territori."
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada