dissabte, 9 de juny del 2018

UN PROJECTE DE IES JOSEP VALLVERDÚ PROMOCIONA LA RUTA DELS CAMINS DE L'AIGUA AL SECÀ

EL PROJECTE "UN PASSEIG PER LES GARRIGUES" ÉS SELECCIONAT PER PARTICIPAR AL PROGRAMA MSCHOOLS

El programa mSchools és una iniciativa de mEducation que impulsa Mobile World Capital Barcelona en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i GSMA.
mSchools ajuda a alumnes i docents a integrar les tecnologies mòbils a l’aula, el qual permet obrir noves vies d’ensenyament i aprenentatge que milloren el rendiment i l’ocupabilitat.
mSchools busca, en definitiva, promoure l'aprenentatge amb tecnologia mòbil.

Aquest projecte realitzat per joves estudiants de 1er d'ESO de l'IES Josep Vallverdú promou el patrimoni històric de la comarca a través de la creació d'una pàgina web: UN PASSEIG PER LES GARRIGUES

Entre els elements que ha promocionat hi ha la Ruta dels camins de l'aigua al secà. Passem l'enllaç ELS CAMINS DE L'AIGUA AL SECÀ

Avui han participat a la Farga de l'Hospitalet en el concurs mSchools on han presentat el seu projecte.





Un dels alumnes que ha participat en el projecte també és de Tarrés, el Pau Arbós, com podeu veure en la imatge de dalt, ha tingut la oportunitat d'explicar el projecte garriguenc al Conseller d'Ensenyament de la Generalitat, el sr. Josep Bargalló.



4 comentaris:

  1. Molt bé per l'Institut i els alumnes que mitjançant aquest projecte, amb tot l'aprenentatge que suposa, permet, a més, conèixer i donar a conèixer el seu entorn natural i més proper. Felicitats a tots i especialment al nostre veí Pau. M. i R.

    ResponElimina
  2. Estimar les pròpies arrels és imprescindible per a tenir un futur millor. Felicitats a la iniciativa !

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats per aquesta iniciativa tan excel.lent. És una esperança de cara al futur proper. Les Garrigues és preciosa. Ho vivim així amb plenitud. Endavant, PAU i companys/és. Molt d'ànim. Seguiu així.

    ResponElimina
  4. Moltes Felicitats PAU i companys, ànims que sou molt joves i prepareu-vos per un futur una mica... pro si els fonamens son sòlits ni ha molt de guanyat.

    ResponElimina