divendres, 30 de novembre del 2018

L'AJUNTAMENT INFORMA

VENDA MITJANÇANT SUBHASTA
DEL SOLAR URBÀ DE CAL PERE EL GUIXA

PER QUÈ S'UTILITZA AQUEST SISTEMA DE SUBHASTA?
L'ajuntament (qualsevol ajuntament) no pot vendre's cap propietat directament a un altre particular, empresa, societat, etc...

TIPUS DE FINCA:
Es troba situada al carrer Raval de la Fontanella nº10. 
És una única parcel·la de 98 m2 aproximadament. Fa uns 24,5 m de llarg per 4 d' ample.
La finca és urbana qualificada a les Normes Subsidiàries del Planejament urbanístic com a Clau 2, és a dir, zona d' edificació de vivendes entre mitgeres alineades a vial.
Es pot construir una casa de planta baixa i dos pisos.
La façana pot tenir una alçada màxima de 10,50 metres. Profunditat màxima de la planta baixa 20m. Els dos pisos poden tenir fondària màxima de 15 m.
En aquest cas es podria edificar un màxim de 200m2.

FOTOGRAFIES:


La imatge de dalt correspon a la façana del solar. Les dues fotografies següents corresponen a la part edificable del solar.



Les dues següents son del pati posterior on es veu l'estructura de la cisterna.


  
PREU:
El preu de sortida, entès com a import mínim del preu de compravenda que poden oferir els licitadors, és de 9.443,28 €. Guanyarà la subhasta el preu més alt.

PRESENTACIÓ DE PROPOSTES:
S'han de presentar a l'Ajuntament, en horari d'oficina, el termini màxim és el 17 de desembre, dilluns, a les 14h.

CONDICIÓ IMPORTANT:
La transmissió de la finca queda subjecta al compliment de les següents condicions resolutòries que es faran constar en l'escriptura de compravenda per la seva inscripció en el Registre de la Propietat.
Són condicions obligatòries d’aquest contracte les següents:

1er El solar venut s’ha de destinar a la construcció d’un habitatge i no és podrà transmetre, per part de l’adjudicatari abans de la construcció de la edificació; s’exceptuen les transmissions per successió hereditària de les persones físiques.
 

 2on  El comprador haurà d'haver obtingut la llicència municipal d'obres per a l'edificació d'habitatge en el termini d'un any des de la data de l'escriptura de venda.

3er  El comprador haurà d'haver conclòs l'obra d'edificació en el termini de 3 anys des de l'atorgament de la llicència municipal d'obres. 

Si algú hi està interessat podeu veure les bases completes a la pàgina web de l'Ajuntament. Al següent enllaç: https://contractaciopublica.gencat.cat/ecofin_pscp/AppJava/notice.pscp?idDoc=39286276&reqCode=viewCn&idCap=1389898&

Aclariment:
El motiu de la subhasta de la finca no es deu a cap voluntat i/o necessitat d'ingressar diners per part de l'Ajuntament. És amb la voluntat de facilitar que es facin vivendes al municipi ja que constatem -com tots sabeu- que el que més falta ens fa al poble és gent, població, persones. Per aquest motiu creiem que el preu de sortida a la venda és assequible i també pel mateix motiu s'han posat les clàusules referents a obtenir la llicència en un any i fer la vivenda en tres, per tal d'assegurar que qui compri el terreny ho faci amb la voluntat clara de fer-se una casa i en cap cas per comprar un terreny per especular.

1 comentari:

  1. Està molt bé de preu. A veure si tenim la sort que es vagin restaurant i construint més habitatges. Ànim!

    ResponElimina