dijous, 14 de març del 2019

L'ADF "SANT JORDI" I L'AJUNTAMENT INFORMEN

DEMÀ ES FARÀ LA CREMA CONTROLADA DELS HORTS DEL POBLE

Demà divendres membres especialitzats del GEPIF, Grup Especial de Prevenció d'Incendis Forestals (pertanyents al Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya) procediran a fer la crema controlada de la vegetació de la zona que es veu al mapa delimitada amb color. 
El motiu és evitar que un possible foc forestal pugui arribar fins a les portes del poble. L'ADF Sant Jordi i l'ajuntament van sol·licitar aquesta actuació al departament que va acceptar-la assumint-ne la realització i les corresponents despeses.


L'espai va ser escollit pels propis membres del GEPIF i durant el mes de novembre hi feren una desbrossada preventiva per crear una franja de seguretat per facilitar, a posteriori, la crema controlada. https://tarresaldia.blogspot.com/2018/11/preparant-la-crema-controlda-dels-horts.html

L'ajuntament i l'ADF van sol·licitar a tots els propietaris afectats, sis en total, el corresponent permís per escrit per utilitzar els seus terrenys, ja que una actuació d'aquestes característiques ha de comptar amb l'autorització dels titulars de les finques.

Els membres de l'ADF Sant Jordi col·laboraran amb els membres del GEPIF realitzant tasques de suport logístic i vigilància.

L'ADF i l'ajuntament demanen disculpes als veïns per les molèsties que el fum pugui ocasionar durant la durada de la crema.

2 comentaris:

  1. S'ha d'agrair el que fan els ADF's. És una feina molt meritòria. I en depèn la seguretat de la gent. Gràcies.

    ResponElimina
  2. Bon Dia, Tarrés i gràcies pels qui us cuideu d'ell

    ResponElimina