dilluns, 13 de maig del 2019

IMATGES DE LA PRESENTACIÓ DE "A CAU DE BOSC".

Aquesta tarda s' ha fet a l' Ateneu Popular "L'Empelt" de Montblanc la presentació del projecte educatiu "A Cau de Bosc".
La Eva i la Montse han explicat el projecte a un grup reduït de pares / mares interessats.





2 comentaris:

  1. Esta corrent la veu per els pobles de que no es farà la escola ja que no tenen suficients inscrits, com sempre el RM amb les seves pel·lícules, al final perdrem el sindicat per culpa seva.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola M. Teresa, em complau molt anunciar que el projecte d'educació viva a la natura A Cau de Bosc obrirà portes al més de setembre amb les famílies inscrites, ja en tenim unes quantes i anem creixent.
      Ens sentim molt afortunades per l'acollida de l'Ajuntament de Tarrés i no està dins de les nostres expectatives donar ni un pas enrere en l'evolució del projecte.
      Des d'aquí et convido a fer còrrer la veu de què el projecte obrirà al setembre amb les famílies que estiguin inscrites i aprofito per fer saber que la matrícula està oberta durant tot el curs. En el cas que ens faltés un/a altre/a mestre/a acompanyant, també dir que tenim perfils reservats per cobrir aquestes necessitats.

      Atentament,

      A Cau de Bosc, educació a la natura

      Elimina